Studenten voetbal

Waar kun je Footy studenten voetbal spelen?

Een gezellige 3e helft

Footy: jouw studenten voetbal vereniging

Competities worden gespeeld op doordeweekse avonden. Daarom is het zeer toegankelijk voor studenten met een drukke agenda. Ja, bij Student Footy kun je zowel doelpunten als studiepunten scoren! Je speelt waar, wanneer en met wie jij wilt. Footy zit in bijna alle grote steden, dus kijk waar in jouw stad Footy actief is!

 

Wij zorgen dat jouw team ingedeeld wordt in de studenten voetbal competitie. Zo maken jij en je vrienden er je eigen studenten voetbal vereniging van! Hier hoort natuurlijk ook een gezellige 3e helft bij. Elke Footy locatie heeft een kantine waar gezellige na geborreld kan worden. Want zeg nou eerlijk, de nabespreking in toch het allerleukst! 

En om er een beetje competitie in te brengen wie het meest mag opscheppen aan de bar, hebben wij ook ‘man of the match’ muntjes die na de wedstrijd aan één persoon wordt weggegeven. Degene met de munt mag een gratis drankje ophalen bij de bar. Deze man of the match competitie wordt ook nog eens per competitie bijgehouden in de Footy-app. Nog meer reden om te shinen binnen de lijnen!

Speel met vrienden & clubgenoten

Mannen en vrouwen studenten voetbal

Bij studenten voetbal is iedereen welkom. Wij hebben zowel mannen als vrouwen studenten voetbal competities. Zelfs gemixte teams zijn voor Footy geen probleem!

Er zijn mannen en vrouwen studenten voetbal competities op verschillende locaties in het land. Wij proberen altijd een eerlijke competitie te creëren. Zo zijn er vaak verschillende divisies op een avond. Op deze manier zorgen we ervoor dat het studenten voetbal voor iedereen leuk blijft. Want iedereen wil natuurlijk winnen! Dit geldt voor de mannen, de vrouwen maar ook voor de gemixte teams. De mix van mensen maakt Footy een geweldige plek om met je vrienden, vriendinnen en clubgenoten te voetballen. Ook als je geen volledig team op de been kan krijgen is dat geen probleem. Je kan je alleen, of met een paar anderen, aanmelden en dan proberen wij een team te creëren met andere personen die zich apart hebben aangemeld. Zo kan iedereen meedoen!

Footy studenten voetbal

Doordeweekse studenten competities

Studenten voetbal van Footy komt uit de gedachte dat studenten het vaak druk hebben maar wel graag met medestudenten een potje willen voetballen, zonder moeilijk te doen.

De doordeweekse voetbalcompetitie van Footy is een leuke manier om de team spirit op informele wijze een bruisende boost te geven. Footy is heel erg vrijblijvend en voornamelijk super gezellig. Samen met je vrienden of clubgenoten een potje voetballen, dat wil toch iedereen. Het is toch heerlijk om niet te hoeven trainen, je weekenden vrij te hebben en toch hele leuke potjes te mogen voetballen. Wat ook erg handig is, is dat je geen persoonlijk lid hoeft te zijn maar dat er wordt ingeschreven als team. Kan één van je teamgenoten niet? Dan nodig je toch gewoon een andere vriend(in) of clubgenoot uit, geen probleem. Oh ja, aan het einde van ieder seizoen organiseren wij ook nog een gezellig voetbaltoernooi inclusief een BBQ!

Veel Gestelde Vragen over studenten voetbal

Waarom studenten voetbal bij Footy?


Footy is een snel groeiende voetbalcompetitie op kleine veldjes. Als één van de grootste aanbieders garanderen wij een goed georganiseerde competitie!

Waar kan je Footy studenten voetbal spelen?

Footy is gevestigd in verschillende grote steden. Check onze locaties op de website om alle vestigingen te zien waar wij actief zijn. Er is er vast één bij jou in de buurt!

Heeft footy ook studenten voetbal competities?

Footy heeft zeker studenten voetbal competities. Deze competities zijn scherp geprijsd en volledig gericht op studenten. De 3e helft wordt hier ook zeker niet overgeslagen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stel een vraag!

Bevestigen

Are you sure want to signout?