• »
 • Bubbelvoetbal

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal is een hilarische activiteit die je samen met je vrienden of collega’s kunt doen

Wat is bubbel voetbal?

Het zal geen verrassing zijn: bubbel voetbal is het spelen van voetbal in een enorme plastic bubbel. De bubbelbal gaat om je hoofd en bovenlichaam en soms ook over een deel van je bovenbenen, afhankelijk van je lengte. Zo ben je vrij om tegen elkaar aan te bumpen en je tegenstanders omver te kegelen, zonder dat je meteen een rode kaart aan je broek hebt. Bij bubbel voetbal heb je namelijk niet te maken met ingewikkelde spelregels. Het draait allemaal om plezier maken. Corners, buitenspel, keepers, ingooien en overtredingen bestaan niet binnen de bubbelbal. Lol hebben is het enige dat telt. O ja, en de voetbal in het doel krijgen natuurlijk, als je winnen belangrijk vindt tenminste.

Voor Wie is Bubbelvoetbal?

   Bubbel voetbal is een hilarische activiteit voor met name jongvolwassenen. Je hebt eigenlijk geen speciale gelegenheid nodig om bubbelbal te spelen. Zin hebben in een originele, sportieve activiteit is genoeg.

Maar natuurlijk is bubbel voetbal een prima idee voor een bedrijfs- of teamuitje en het is ook een activiteit die het uitstekend doet tijdens vrijgezellenfeestjes. Het is weer eens wat anders dan survivallen in de Ardennen of een kroegentocht in ‘grappige’ T-shirts!

Veel Gestelde Vragen

Voor wie is het?

Bubbelvoetbal is een fysiek spel. Bij Footy mogen alleen (jong)volwassenen een potje bubbelbal komen spelen. Voor kinderen kunnen we de veiligheid simpelweg niet garanderen.

Waar kan ik het spelen?

Bubbelvoetbal spelen kan bij ons Footy park in Amsterdam, gelegen op Sportpark Spieringhorn 10. Wij zorgen dat alles klaar staat en jullie direct in de bubbel kunnen duiken!

Doet bubbel voetbal pijn?

Je kunt alle kanten opgeduwd en geramd worden zonder dat je daar veel van merkt, maar wij kunnen niet garanderen dat er geen blessures ontstaan.

Spelregels Bubbel voetbal

Ga je bubbel voetbal spelen, maar weet je een vrije trap niet te onderscheiden van een corner? Geen probleem, want behalve dat dit spel ook met een voetbal wordt gespeeld, zijn er weinig overeenkomsten met de echte sport. Aangezien je armen zich in de bubbelbal bevinden is het bijvoorbeeld fysiek onmogelijk om hands te maken en ook een ingooi zou een behoorlijke uitdaging zijn.

 

Je speelt dit spel meestal in teams van vier tot zeven personen en een ronde duurt vijf à tien minuten. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de conditie van de spelers. De activiteit vindt plaats op een half voetbalveld. Jouw team behaalt de winst door zoveel mogelijk doelpunten te maken, maar dit is niet zo gemakkelijk als het klinkt. Op het veld is namelijk (haast) alles geoorloofd. Bots je tegenspeler die op het punt staat een doelpunt te maken omver, werp jezelf letterlijk in de strijd om de bal en heb vooral heel veel plezier!

Spelvormen Bubbelvoetbal

Afhankelijk van de grootte van de groep waarmee je bubbel voetbal gaat spelen, worden er teams samengesteld van vier tot zeven personen. Nadat iedere speler zijn bubbelbal heeft aangetrokken en op het veld staat, is het zaak om zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Waarschijnlijk zal je regelmatig even moeten pauzeren om bij te komen van het lachen.

 

Met de bubbelballen kun je ook andere leuke spellen doen. Last Man Standing bijvoorbeeld, waarbij ieder voor zich speelt en het doel is om niet omgeduwd te worden. Ben jij de laatste die rechtop staat? Een ander spel met de bubbelballen lijkt wel wat op sumoworstelen. Het is de bedoeling dat je de ander uit de ring krijgt door te ‘bumpen’. Ook leuk is het spel ‘Britse Bulldog’ dat aan tikkertje doet denken. De tikker staat in het midden van het speelveld en de rest van de groep aan de rand. Als er ‘Britse Bulldog’ geroepen wordt, rent iedereen naar de andere kant van het veld. Word je tegen de grond gekegeld, dan word je zelf ook tikker. De laatste die overblijft is de winnaar.

Neem Contact met ons ons

Locatie

Sportpark Spieringhorn 10

Facilititeiten

Kunstgras, sports bar, kleedkamers

duur

1 – 3 uur

Onder leiding van

Trainer

Wat

Bubbelvoetbal, Britse Bulldog

Extras

Video, BBQ, prijzen, drinken

Minimum

6 spelers

Prijs per Speler

€ 25,00  Bubbelvoetbal Huren

  Wil je bubbel voetbal huren? Dat kan bij Footy! Op dit moment bieden wij bubbel voetbal aan bij ons Footy Park in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat alles op deze locatie klaar staat voor jouw kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenparty. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van het bubbel voetbal huren.

  Tarieven

  De prijs van bubbel voetbal is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het aantal spelers waarmee je komt van invloed op de kosten voor jouw middagje of avondje bubbelbal spelen. Bovendien kun je de activiteit uitbreiden met een gave video waarin je alle hilarische momenten terug kunt bekijken. Het is ook mogelijk om naderhand samen te genieten van een bbq met de nodige drankjes. Bel of mail ons voor meer informatie over onze tarieven.

  Bubbel voetbal Locaties

  Bubbel voetbal huren kan bij ons Footy Park in Amsterdam. Hier hebben we allerlei faciliteiten, zoals een kunstgrasmat, kleedkamers en een bar. Ook kunnen we extra’s regelen als je bubbelballen huurt, bijvoorbeeld een barbecue of prijzen voor de winnende teams!

  Bevestigen

  Are you sure want to signout?