WAT KOST HET OM MEE TE DOEN?

Kosten Toegankelijk voetbal

Footy biedt toegankelijke competities

Je betaalt bij Footy per wedstrijd. Dus de totaalprijs van de competitie hangt af van de duur. Een normale competitie duurt ongeveer 15 weken. Bij alle competities speel je elke week een wedstrijd. De prijs is inclusief de scheids, coordinator, drinken in de pauze en met prijzen op de laatste avond. Alle speelschema’s, uitslagen en standen worden overzichtelijk bijgehouden in de Footy App.

De prijs per wedstrijd ligt tussen 50 – 70 euro per team afhankelijk van de locatie. Uiteindelijk hangt het af van hoeveel spelers er in je team zitten. Je krijgt een betalingstermijn van 30 dagen zodat de captain de tijd heeft van iedere speler zijn deel te ontvangen. De prijs per speler ligt tussen 6 en 9 euro per wedstrijd.

Footy Park

footy park - the place to play

Naast deelname aan een competitie, kun je ook gewoon een veldje huren op Footy Park. Bij veldhuur zit altijd een bal met hesjes inbegrepen.

De prijs hangt af van de veldgrootte. Voor het 5v5 veldje betaal je 55 euro per uur, voor 6v6 betaal je 70 euro per uur. 

Verder organiseert Footy nog andere activiteiten, zoals bubbelvoetbal en kinderfeestjes. Voor alle prijzen ga naar Footy Park pagina.

Vorm een team of doe mee met een team

Met wie wil je spelen?

Footy is een uniek concept dat mensen bij elkaar brengt en ze energie geeft. Jij bepaalt niet alleen waar je gaat spelen, maar ook met wie. Kies hieronder welke competitie jou voorkeur naar uitgaat.

Vanaf €6,- per wedstrijd

Schrijf je in als individu of als team

Bevestigen

Are you sure want to signout?