Wat is Footy?

Footy Competitie

Voetballen waar, wanneer en met wie je wil!

Footy competities zijn op een vaste doordeweekse avond en locatie die jou uitkomt. Een keer je team niet compleet? Geen punt, wij regelen invallers zodat jij elke week een wedstrijd hebt om naar uit te kijken. We organiseren 5v5, 6v6 en 7v7 competities en de meeste competities worden afgesloten met een eindtoernooi. Voor meer informatie browse even rond of stel ons een vraag.

 

Footy Park

Voetbalpark met clubhuis

Naast voetbalcompetities heeft Footy 2 eigen voetbalparken; in Amsterdam en in Utrecht met:

  • Veldjes voor 6v6 voetbal
  • Veldjes voor 5v5 voetbal
  • Clubhuis
  • Terras
  • Gratis parkeren


Op Footy Park kan je ook een veld huren, kinderfeestje geven of een evenement organiseren. Neem contact op met ons of check the mogelijkheden op de website.

Korte geschiedenis

Footy begon in 2010 met 7tegen7 voetbalcompetities in Amsterdam. Inmiddels spelen meer dan 450 teams verspreid door Nederland elke week in 1 van onze competities. Footy speelt inmiddels ook in Arizona, US. 

In 2021 heeft Footy voor onze spelers een App gelanceerd. Deze kun je via jouw captain ontvangen. Als je nog geen team hebt, kun je via de website een account aanmaken.

Vorm een Team of doe mee met een Team

Kies jouw competitie

Met Footy speel je met wie en tegen wie je wil. De competities zijn daarom onderverdeeld in 3 hoofdcatagoriën, zie hieronder. Meer informatie over waar en wanneer je kan meedoen vind je op de volgende pagina’s:

Vanaf €6,- per wedstrijd

Wil je meedoen als individu of team?

Bevestigen

Are you sure want to signout?