Utrecht

Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal zit in de lift

damesvoetbal Utrecht

Als we de toename van nieuwe teams zien dan kunnen we er niet onderuit, damesvoetbal zit in de lift. Een trend die we bij Footy alleen maar kunnen toejuichen! Dames voegen iets toe aan het voetballandschap en we zijn dan ook maar al te blij dat we damesvoetbal Utrecht in de vorm van een voetbaltoernooi kunnen aanbieden. 

Het beloofd een intense beleving te worden en een geweldige voetbalcompetitie met vriendinnen, collega’s of teamgenoten met wie je er wekelijks op uit trekt. Voetbalplezier…check…voetbalfocus…check…voetbalschoenen…check…3e helft…. dubbelcheck! 

Video afspelen
Over Footy

Work Hard Play Footy

Footy is een uniek concept dat mensen samenbrengt, ze een energieke boost geeft en ze het spelletje met de bal op een unieke en revolutionaire wijze laat ontdekken. Ben jij klaar met tweemaal per week te trainen en op een verre bestemming in het weekend je uitwedstrijd te spelen.

Wil jij wel je favoriete sport blijven beoefenen? Footy maakt het mogelijk! Een competitie van tien weken  7vs7, 6vs6 of 5vs5 die voor vrijwel iedereen toegankelijk is!

Vrouwenvoetbal in Utrecht speel je hier

Al vanaf €6,- per wedstrijd

Schrijf je in als team
Of individu

Bevestigen

Are you sure want to signout?