Utrecht - Sportpark Weltevreden

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal Utrecht

footy geeft je Energie

Studentenvoetbal is een sportieve uitlaatklep die je vooruit helpt. Immers gezond lichaam, gezonde geest!  De 7v7 studentenvoetbal competitie in De Bilt ligt slechts op 15 minuten fietsen van De Neude. Bovendien lopen de startdata synchroon met het studiejaar. Stroom dus maar in wanneer jouw uitkomt!

De studentencompetities worden gespeeld op natuurgras met daarnaast een gezellig sports bar voor de 3e helft. Vorm een team met vrienden, studiegenoten, of je jaarclub. Voor prijzen en speeldata klik op de eerst volgende competitie hieronder!

Studentenvoetbal

7 tegen 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • BBQ
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities in Utrecht

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Vanuit je werk naar het veld voor een wekelijkse competitie. Speel samen met vrienden en collega’s naar het doel van de tegenstander.

Vorm Startdatum
7v7Maandag 6 May, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?