Groningen - Sportpark De Parrel

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal Groningen

7v7 voetbalcompetitie

De godganse dag met je hoofd in de boeken zitten, je moet het maar kunnen. Soms heb je nu eenmaal wat ontspanning nodig. Mens sana in corpore sano…het is dat de Romeinse dichter Juvenalis het gezegd heeft…en wie zijn wij om deze gevleugelde woorden in twijfel te trekken.

Wie ontspanning zegt, zegt automatisch studenten voetbal Groningen. Bollebozen die even dribbelkonten worden en zich tijdens een te gekke voetbalcompetitie een plekje in de annalen van de Footy voetbalgeschiedenis voetballen. Wie op school geen al te hoge ogen gooit, kan nog steeds met studenten voetbal Groningen scoren. Op beide vlakken scoren is natuurlijk nog beter…

Studentenvoetbal

7 TEGEN 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel. Verder levert deze vorm meer balcontact op zonder een groot compromis te doen aan het ouderwetse voetbal.

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

hoe schrijf ik mijn team in?

1. StAP ééN

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap 4

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

ONZE COMPETITIES

bekijk onze andere competities

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Vanuit je werk naar het veld voor een wekelijkse competitie. Speel samen met vrienden en collega’s naar het doel van de tegenstander.

Vorm Startdatum
7v7Woensdag 10 January, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?