Breda - Sportpark Paradijs

Studentenvoetbal

7 tegen 7 voetbal Breda

Voetbalcompetitie Voor Studenten

De competitie op de maandagdagavond speelt zich af op het complex van WDS’19. Het biedt voetballers de mogelijkheid wekelijks een lekker potje te voetballen in competitieverband. Geen bijzaken, gewoon lekker spelen, en daarna ontspannen met een gezellige 3de helft in het Paradijs. Figuurlijk en letterlijk, want ja zo heet het complex van WDS’19.

Vorm een team en doe mee met de volgende 7v7 voetbalcompetitie voor studenten. Let op, er dienen minimaal 7 ingeschreven studenten per team meedoen!

Studentenvoetbal

7 tegen 7

Een heerlijke voetbalervaring op echt kunstgras, maar dan zonder een bal te delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het perfect kleinere broertje. Op een half veld speel heb je bovendien meer balcontact.

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept. ​

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities in Maastricht

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Vanuit je werk naar het veld voor een wekelijkse competitie. Speel samen met vrienden en collega’s naar het doel van de tegenstander.

Vorm Startdatum
7v7Maandag 6 May, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?