Den Haag - Sportpark Laakkwartier

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal Den Haag

Een gezond lichaam, gezonde geest

Studenten die op zoek zijn naar een andere manier om energie kwijt te raken, wat lol te hebben en een allicht een beker meepikken in het proces, doe mee met de 7v7 Studenten voetbalcompetitie midden in Den Haag. Ideaal, je kunt vanuit de collegebanken zo het veld opspringen.

Vorm een team met je huisgenoten of jaarclub, Doe mee met de snel groeiende studentencompetitie van Den Haag op kunstgras!

Pluk de dag en speel!

Studentencompetitie

7 VERSUS 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen.

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • Prijzen(bekers)
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe schrijf je je team in?

1. Stat één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog een tenue regelen en aanvallen!

Onze competities

bekijk onze overige competities

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Vanuit je werk naar het veld voor een wekelijkse competitie. Speel samen met vrienden en collega’s naar het doel van de tegenstander.

Vorm Startdatum
7v7Woensdag 28 Augustus, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?