Blog

Aanmelden als Individuele Speler

01-01-2021

Wil je voetballen, maar kun je geen team vinden om mee te spelen? Geen probleem. Footy verwelkomt individuele spelers (en/of invallers) om “lid” te worden van onze competitie. Er zijn een paar eenvoudige stappen die je moet doen om je aan te melden als individuele speler.

Klaar om in te vallen?

Hoe meld je je aan?

Maak een Account (https://footy.nl/register-now/)

Meld je aan als invidiuele speler in de stad waar je wil meedoen. Nadat je je hebt geregistreerd, zal het Footy-personeel met je communiceren om een team te vinden. Footy heeft in-house teams (teams bestaande uit invallers) die altijd op zoek zijn naar spelers. Een andere optie is dat Footy teams in de competitie identificeert die mogelijk op zoek zijn naar meer spelers. Hoe dan ook, het onze competitieleiding zal een team voor je vinden.

Communiceer met de Footy Competitie leiding

We moedigen dit ten zeerste aan voordat u zich registreert of nadat u zich hebt aangemeld. Laat ons weten welke positie je graag speelt, je vaardigheidsniveau en wat voor soort teamomgeving je zoekt. Dit zal het personeel helpen het juiste team voor u te vinden op basis van uw vaardigheidsniveau en verwachtingen die u heeft.

Communiceer met je team

Als je eenmaal aan een team bent toegewezen, zorg er dan voor dat je contact opneemt met de aanvoerder en andere leden van het team, zodat ze je kunnen leren kennen. Misschien kunnen jullie allemaal een tijd afspreken om elkaar te ontmoeten en samen te oefenen. Een andere reden waarom het belangrijk is om contact te maken met je aanvoerder, is dat je op de hoogte bent van het schema en het uniform van het team (in welke kleur ze spelen).

Veel plezier!

En lekker voetballen

Het belangrijkste doel van Footy is dat iedereen het naar zijn zin heeft. Als je ervaring niet gaat zoals je had gehoopt, neem dan contact op met de Footy-medewerkers zodat ze kunnen helpen met het bedenken van een oplossing. Hoewel we er zeker van zijn dat u een leuke tijd zult hebben, doen zich soms problemen voor en het Footy-personeel helpt u graag als er zich problemen voordoen.

Bevestigen

Are you sure want to signout?