Breda - Sportpark Paradijs

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

7 tegen 7 voetbal Breda

Maandagavond mag je los

Op 10 minuten fietsen van de stad biedt deze competitie voetballers met een drukke agenda de mogelijkheid zich wekelijks een lekker potje te voetballen in competitieverband. Je kunt je focussen op 1 ding, de bal, Footy regelt de rest!

Vorm een team en doe mee met de volgende 7v7 voetbalcompetitie voor Bedrijven & Vrienden in Breda! De ultieme combinatie van Sport, strijdlust en bovenal plezier!

vrienden- en bedrijfsvoetbal

7 tegen 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring op echt natuurgras, maar dan zonder een bal te delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het perfect kleinere broertje. Op een half veld speel heb je bovendien meer balcontact.

  • Altijd scheidsrechter
  • Natuurgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept. ​

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities in Breda

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal

Alleen voor studententeams. Je team zou kunnen worden ingedeeld bij de Bedrijven & Vriendencompetitie als er niet genoeg teams zijn voor een aparte competitie.

Vorm Startdatum
7v7Maandag 6 May, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?