Speel Bedrijfsvoetbal met collega's & Vrienden

bedrijfsvoetbal

Voetballen in Teamverband

Competities worden gespeeld op doordeweekse avonden. Het is zeer toegankelijk voor professionals met een drukke agenda. Footy is de oplossing voor spelers die graag door willen spelen maar niet meer willen trainen plus spelen op afgelegen locaties. Je speelt waar, wanneer en met wie jij wilt. Footy zit in bijna alle grote steden, dus kijk waar in jouw stad Footy actief is!

Speel met Vrienden & Collega's

FOOTY GEEFT DE TEAMSPIRIT EEN ENERGIEKE BOOST

Wat is er leuker dan na je werk met collega’s & vrienden een balletje trappen? Dankzij Footy voor Bedrijven & Vrienden krijg je nu de kans je beste Messiaanse bewegingen boven te halen.

De doordeweekse voetbalcompetitie van Footy is een leuke manier om de team spirit op informele wijze een bruisende boost te geven. Ontdek nu wat Footy voor jou, je vrienden & collega’s kan betekenen!

Stoom afblazen

Elke week een dag om naar uit te kijken

Je mag elke week toewerken naar een nieuwe wedstrijd om je vorige resultaat te verbeteren. De Footy competitie stimuleert je continu beter te presteren in een ontspannen omgeving!

Footy’s competities duren ongeveer 10 weken en worden afgesloten met een feestelijke finale. Op het eindtoernooi wordt jouw team ingedeeld met teams op hetzelfde niveau zodat elk team een kans maakt op een beker ongeacht hoe hoog je bent geëindigd in de competitie.

Veel Gestelde Vragen

Wat is Footy?

Footy is een snel groeiende voetbalcompetitie op kleine veldjes die het makkelijk maakt om mee te doen door alle randzaken uit handen te nemen!

Meer informatie

Wat kost het om mee te doen?

We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden. Normaliter betaal je rond 7 euro / wedstrijd afhankelijk van de competitie en het aantal spelers.

Meer informatie

footy_park

Wat zijn de Regels?

Het spelplezier staat bovenaan. Iedereen moet de volgende dag gewoon weer naar het werk. Meer dan spierpijn of een zere teennagel zou niet moeten…

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stel een vraag!

Bevestigen

Are you sure want to signout?