SPEEL BEDRIJFSVOETBAL MET COLLEGA’S EN VRIENDEN

Bedrijfsvoetbal

Sporten in teamverband

Sporten is belangrijk: het houdt je fysiek fit en mentaal gezond. Toch komt het er in het weekend vaak niet van. 

Wat is er dan leuker om op een doordeweekse avond in een ongedwongen en informele sfeer een potje te voetballen met je collega’s en vrienden? In de bedrijvencompetitie van Footy speel je 7 tegen 7 op een half veld. In vrijwel alle grote steden hebben we een toplocatie met kunstgras waar het hele jaar door gespeeld kan worden.

Het voetbal is snel en dynamisch maar maak je geen zorgen: je hoeft echt geen Cristiano Ronaldo te zijn. We hebben competities van verschillende niveaus, voor mannen én vrouwen. 

Speel met vrienden en collega’s

TEAMSPIRIT IN EEN ONGEDWONGEN SFEER

Je kent vast die collega die altijd opschept over zijn voetbalkwaliteiten. Of ben je zelf die collega?

Bij Footy voor bedrijven en vrienden kun je je kunsten vertonen. In onze 7 tegen 7 competitie op een half veld kom je lekker vaak aan de bal en maak je je hoofd even helemaal leeg na een lange werkdag. Zo ben je goed bezig voor je lichaam en leer je ondertussen je collega’s van een andere kant kennen.

Ben je meer een liefhebber van een gezellig drankje na afloop? Ook dat is bij Footy bedrijvenvoetbal natuurlijk mogelijk. Op al onze locaties zorgen we dat de derde helft goed verzorgd is. 

Stoom afblazen

Voor mannen en vrouwen

De Footy competitie stimuleert voetbal voor mannen en vrouwen. Op sommige locaties hebben we aparte damescompetities! Hoe dan ook: Iedereen is welkom mee te doen in een ontspannen omgeving! 

Footy’s competities duren ongeveer 10 weken en worden afgesloten met een feestelijke finale. Op het eindtoernooi wordt jouw team ingedeeld met teams op hetzelfde niveau zodat elk team een kans maakt op een beker ongeacht hoe hoog je bent geëindigd in de competitie…

Veel Gestelde Vragen

Wat is Footy?

Footy is een snel groeiende voetbalcompetitie op kleine veldjes die het makkelijk maakt om mee te doen door alle randzaken uit handen te nemen!

Meer informatie

Wat kost het om mee te doen?

We proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden. Normaliter betaal je rond 7 euro / wedstrijd afhankelijk van de competitie en het aantal spelers.

Meer informatie

footy_park

Wat zijn de Regels?

Het spelplezier staat bovenaan. Iedereen moet de volgende dag gewoon weer naar het werk. Meer dan spierpijn of een zere teennagel zou niet moeten…

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stel een vraag!

Bevestigen

Are you sure want to signout?