Amsterdam - Sportpark Strandvliet

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven & VRiendenvoetbal Amsterdam

footy geeft de teamspirit een energieke boost

Als je zo snel mogelijk vanuit je werk naar het veld wil is Sportpark Strandvliet een ideale plek. Zo strategisch als het gelegen is tussen station Bijlmer en Duivendrecht heeft het daarnaast een iconische achtergrond, dat van de Amsterdam Arena. Waan jezelf toegejuicht door een vol stadion als je de aanval inzet.

De mix van Bedrijven- en Vriendenteams zorgt dat op het bedrijfsvoetbal  zeker geen corporate sfeer hangt. Met de ongedwongen sfeer die dit moderne sportpark aan de Amsterdamse Ring zo typeert, wordt voetballen nog leuker!

vrienden- en bedrijfsvoetbal

7 tegen 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • BBQ
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities op Strandvliet

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal

Alleen voor studententeams. Je team zou kunnen worden ingedeeld bij de Bedrijven & Vriendencompetitie als er niet genoeg teams zijn voor een aparte competitie.

Vorm Startdatum
7v7Dinsdag 9 January, 2024
7v7Woensdag 10 January, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?