Amsterdam - Sportpark Sloterdijk

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven & VRiendenvoetbal Amsterdam

footy geeft de teamspirit een energieke boost

Een goed begin is het halve werk. Speel elke maandagavond de 7×7 competitie op Sportpark Sloterdijk. Op 10 minuten lopen van Station Sloterdijk ligt deze oer-Amsterdamse club. Vanaf het dakterras kun je je tegenstander goed analyseren. Al is spelbeleving en progressie belangrijk, dient het dakterras ook prima als plek voor de 3e helft.

De mix van Bedrijven- en Vriendenteams zorgt dat op het bedrijfsvoetbal  zeker geen corporate sfeer hangt. Met de gemoedelijke sfeer die dit sportpark aan de Amsterdamse Ring zo typeert, wordt voetballen nog leuker!

vrienden- en bedrijfsvoetbal

7 tegen 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • BBQ
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities op Sloterdijk

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal

Alleen voor studententeams. Je team zou kunnen worden ingedeeld bij de Bedrijven & Vriendencompetitie als er niet genoeg teams zijn voor een aparte competitie.

Vorm Startdatum
7v7Maandag 8 January, 2024
Bevestigen

Are you sure want to signout?